keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Alkukirjaimet #21: HU

HU-alkuista suomenkielen sanaa haetaan tällä viikolla. Tässä kuva... otin neljä kuvaa ja yhdistin ne Canonin Photo Stitch -ohjelmalla yhdeksi. Ja anteeksi vaan... nää pullot on ihan pölyisiä... en todellakaan jaksanut niitä kaikkia ruveta pyyhkimään :)


Jos nää nautiskelis, vois olla pikkasen humalassa... vaikka pikkuisia pulloja ovatkin.

Olisin tietysti voinut osallistua myös tuolla edellisellä postauksella... mitenkä tässä nyt näin paljon näitä alkomaholipulloja onkin yhtäkkiä

Lisää HU-vastauksia Alkukirjaimet-sivulla.

6 kommenttia:

 1. Humalatila taitaa olla nykyään yhä helpompi saavuttaa - takavuosina oli aikamoinen temppu, jos nainen Alkoon uskalsi tai vielä pahempaa, jos kotipolttoista...
  pohtii tietämätön
  humala kasvaa pihallakin...

  VastaaPoista
 2. Pikkupullot kiehtoo. Minäkin niitä joskus keräsin, mutta ovat riivatut sisältöön nähden kalliita : )

  VastaaPoista
 3. No nämäkin on minun kirjahyllystäni. Lisääkin löytyy vielä toiselta hyllyltä, kun tähän yhdelle eivät enää mahtuneet. Aikoinaan keräsin aktiivisesti, sain myös ystäviltä näitä. Nyttemmin enää harvakseltaan raaskin itse ostaa. Ja kaikki muuten erilaisia ja avaamattomia ;)

  VastaaPoista
 4. On siinä kokoelma. Kukahan näitä ei joskus olis keräilly? Mulla ei kyllä koskaan ole ollut kahtakymmentä enempää. Kerran huomasin yhden pullon sisällön haihtuneen lähes puoleen, vaikka sitä ei ollut avattu.

  VastaaPoista
 5. Onpas niitä, vaikka baarin perustaisi.

  VastaaPoista
 6. Pölyt ei kyllä kuvassa näy. Kyllä noilla hulppean humalan ja ehkä useammankin.

  VastaaPoista