keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Huhtikuinen Ruissalo

Valokuvauskurssimme suuntasi tällä viikolla kuvausreissulle Turun Ruissaloon. Pilvistä ja kuraista odottelin näkeväni, mutta saihan siellä jotain kuvattuakin. Tässä vain osa kuvista.

Lisäys 18.4: Muutamia kuvia lisätty!

Ensin vähän maisemakuvia....


Ja muuta yksityiskohtaisempaa...


Ja lintuja, ylempänä suuri kurkiparvi, alimpana arkisempia lintuja eli variksia.

 

Ja sitten tietysti lintubongari...


Käviskö tämän nimeksi rannalla haaveksija?


Ja kun kerran meren äärellä ollaan niin laivojahan näkyy kanssa.


Rakennuksia...


 Leirintäalueella ollaan jo valmiita kesän tuloon :)


4 kommenttia:

 1. Maisemakuvasi ovat sitten hyviä! Kauniisti rajattuja; näkee että niissä on vissi tarkoitus, ne on ikään kuin otettu juuri täydellisestä kohdasta.
  Kiva, nyt olen nähnyt myös kurkiauran :)
  Tuo maassa makoileva puukin on sitten varsinainen persoona :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Kutuharju. Tuo kurkiaura oli kyllä niin komea näky, että vastaavaa en ole ennen nähnytkään. Se tuli kuin tilauksesta kohdalle. Myöhemmin sain tarkempaan kuvaan vielä kaksi kurkea lennossa :)

  VastaaPoista
 3. Upeita kuvia! Mein "Pikselitki" kävi Ruissalos, torstain, mut me oltii vaa Tammenterhon ympyröis. Toi laivakuva on kivast rajattu ja pidän myös siit "lätäköst"

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tetra. Itse asiassa tähän voisi lisätä muutaman kuvan, jotka aion viedä kurssillemme näytille... ainakin yksi "lätäkkökuva" oli tosi kiva.

  Ai niin, mekin porukkana oltiin vaan siellä Saarronniemen alueella, mutta tyttären kanssa poikettiin paluumatkalla kansanpuistossa ja kas... Silja porhalsi just silloin siitä ohi. Loistava ajoitus siis :)

  VastaaPoista